• Boek via onze website en ontvang een welkomstcadeau bij aankomst!

Welkom bij Vrijrijck Vakantieparken

Vrijrijck Vakantieparken verhuurt de prachtigste recreatiewoningen van ons land – op de mooiste locaties van ons land. De exclusieve woningen staan op kleinschalige parken en zijn werkelijk van alle luxe voorzien. Vrijrijck Vakantieparken zorgt voor u. In alle opzichten.

Vrijrijck Op Stal - 4 persoons

Nieuw in 2018! Met je eigen paard op vakantie! Buitenritten maken over de Veluwe en 's avonds genieten van de mooie woning met uitzicht op de eigen paardenstallen en de paddock.

ZooverBeoordeling: volgt in 2018

Ontdek Vrijrijck Op Stal - 4 persoons

Vrijrijck Familiehuizen - 16 persoons

De familiehuizen van Vrijrijck liggen aan bos & heide of direct een het water. De grote vakantiewoningen zijn zeer luxe en voor 16 personen.

ZooverBeoordeling:

Ontdek Vrijrijck Familiehuizen - 16 persoons

Vrijrijck Heidevallei - 6 persoons

Coming up soon! Prachtige nieuwe Boslodge woningen voor 6 personen met 3 badkamers, sauna en hottub!

ZooverBeoordeling:

Ontdek Vrijrijck Heidevallei - 6 persoons

Vrijrijck Waterpark Terkaple - 6, 8 of 16 persoons

Zwerven over de Friese wateren en 's avonds heerlijk uitkijken vanaf je veranda over het kabbelende water en voorbij varende bootjes.

ZooverBeoordeling: 8.7

Ontdek Vrijrijck Waterpark Terkaple - 6, 8 of 16 persoons

Vrijrijck Vlindervallei - 8 of 16 persoons

Dromen die uitkomen zijn de mooiste. De karakteristieke woningen in de Vrijrijck Vlindervallei ademen de sfeer van vroeger.

ZooverBeoordeling: 8.1

Ontdek Vrijrijck Vlindervallei - 8 of 16 persoons

Vrijrijck Heivlinder - 4 of 6 persoons

Uw recreatiewoning, een prachtige Veluwse Boerderij. Geniet in alle rust van de Veluwe op het prachtige bospark Vrijrijck De Heivlinder.

ZooverBeoordeling: 8.3

Ontdek Vrijrijck Heivlinder - 4 of 6 persoons

Special

Koop uw droomhuis aan het water - 7% rendement

Droomt u van een huis aan het water met een eigen aanlegplaats én met een rendement van 7% netto netto? Bel naar 0900-8486 of mail naar info@vrijrijckvastgoed.nl voor informatie. Op zaterdag 14 oktober 2017 organiseren wij een tweede huis informatiedag in Ermelo. U bent tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom.

Meer informatie
Special

Nieuw - 16 persoons Familiehuis op de Veluwe!

Familiehuis in Ermelo vanaf 1 november 2017! Luxe familiehuis direct grenzend aan de heide en aan het Sprielderbos. De woning is voor 16 personen met 8 tweepersoons slaapvertrekken, 4 badkamers, infraroodsauna, stoomdouche en aparte chillruimte. Bent u geïnteresseerd? Mail naar info@vrijrijckvakantieparken.nl voor alle informatie.

Special

Kerstarrangement Ermelo

Heerlijk met de hele familie in ons gloednieuwe familiehuis in Ermelo. Met maar liefst 16 personen kunnen jullie samen genieten van de prachtige bossen en heide en 's avonds aan de lange tafel gezellig spelletjes spelen of heerlijk eten. Kijk voor onze kerstarrangement onder Vlindervallei 16 persoons! Heel veel plezier!

Instagram


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang exclusieve aanbiedingen.