• Boek via onze website en ontvang een welkomstcadeau bij aankomst!

Welkom bij Vrijrijck Vakantieparken

Vrijrijck Vakantieparken verhuurt de prachtigste recreatiewoningen van ons land – op de mooiste locaties van ons land. De exclusieve woningen staan op kleinschalige parken en zijn werkelijk van alle luxe voorzien. Vrijrijck Vakantieparken zorgt voor u. In alle opzichten.

Vrijrijck Waterpark Terkaple

Zwerven over de Friese wateren en 's avonds heerlijk uitkijken vanaf je veranda over het kabbelende water en voorbij varende bootjes.

ZooverBeoordeling: 8.7

Ontdek Vrijrijck Waterpark Terkaple

Vrijrijck Vlindervallei

Dromen die uitkomen zijn de mooiste. De karakteristieke woningen in de Vrijrijck Vlindervallei ademen de sfeer van vroeger.

ZooverBeoordeling: 8.1

Ontdek Vrijrijck Vlindervallei

Vrijrijck De Heivlinder

Uw recreatiewoning, een prachtige Veluwse Boerderij. Geniet in alle rust van de Veluwe op het prachtige bospark Vrijrijck De Heivlinder.

ZooverBeoordeling: 8.3

Ontdek Vrijrijck De Heivlinder

Special

Koop uw droomhuis aan het water - 7% rendement

Droomt u van een huis aan het water met een eigen aanlegplaats én met een rendement van 7% netto netto? Bel naar 0900-8486 of mail naar info@vrijrijckvastgoed.nl voor informatie.

Meer informatie
Special

Nieuw in de verhuur

Groepsaccommodatie Terkaple: Luxe groepsaccommodatie aan het water geschikt voor 2x 8 personen of voor 16 personen. Bent u geïnteresseerd? Mail naar info@vrijrijckvakantieparken.nl voor alle informatie.

Special

Open huis Waterpark Terkaple op 1 oktober

Bent u geïnteresseerd in aankoop van een Waterhuis op ons mooie park in Terkaple? Bezoek dan onze open dag op 1 oktober van 11.00 tot 16.00 uur. Er zijn diverse modelwoningen om te bezichtigen en u kunt dan tevens alle informatie ontvangen. Indien u graag op voorhand informatie wenst kunt u een e-mail sturen naar verkoop@vrijrijckvastgoed.nl Tot dan!

Instagram


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang exclusieve aanbiedingen.