• Boek via onze website en ontvang een welkomstcadeau bij aankomst!

Welkom bij Vrijrijck Vakantieparken

Vrijrijck Vakantieparken verhuurt de prachtigste recreatiewoningen van ons land – op de mooiste locaties van ons land. De exclusieve woningen staan op kleinschalige parken en zijn werkelijk van alle luxe voorzien. Vrijrijck Vakantieparken zorgt voor u. In alle opzichten.

Waterpark Terkaple

Zwerven over de Friese wateren en 's avonds heerlijk uitkijken vanaf je veranda over het kabbelende water en voorbij varende bootjes.

ZooverBeoordeling: 8.7

Ontdek Waterpark Terkaple

Vlindervallei

Dromen die uitkomen zijn de mooiste. De karakteristieke woningen in de Vlindervallei ademen de sfeer van vroeger.

ZooverBeoordeling: 8.1

Ontdek Vlindervallei

De Heivlinder

Uw recreatiewoning, een prachtige Veluwse Boerderij. Geniet in alle rust van de Veluwe op het prachtige Bospark de Heivlinder.

ZooverBeoordeling: 8.3

Ontdek De Heivlinder

Special

Koop uw droomhuis aan het water

Droomt u van een huis aan het water met een eigen aanlegplaats én met een rendement van € 113.000 na 10 jaar?

Meer informatie
Special

Nieuw in de verhuur

Groepsaccommodatie Terkaple: Luxe groepsaccommodatie aan het water geschikt voor 2x 8 personen of voor 16 personen. Bent u geïnteresseerd? Mail naar info@vrijrijckvakantieparken.nl voor alle informatie.

Special

Nieuwe projecten

Wilt u op de hoogte gehouden worden om te investeren in onze nieuwe projecten dan kunt u een e-mail sturen naar verkoop@vrijrijckvakantieparken.nl

Instagram


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en ontvang exclusieve aanbiedingen.

Vakantiewoning kopen? - Open dag Waterpark Terkaple

Vakantiewoning kopen? - Open dag Waterpark Terkaple

Welkom op de open dag.

 

Op deze dag bent u vrij om ons Waterpark in Terkaple en de modelwoningen te bezichtigen. Medewerkers van Vrijrijck Vakantieparken en Waterpark Terkaple kunnen u alle informatie geven omtrent de woning, verhuurmogelijkheden, belegging en overige zaken.

Het restaurant op het park, De Heeren van Terkaple, is tevens geopend. De Heeren van Terkaple zijn tevens de beheerders van het park zodat u ook met hen kunt kennismaken.

U bent van harte welkom op zondag 25 september 2016 van 11.00 tot 16.00 uur. 

Rondvaart met Terkapelster praam

Rondvaart met Terkapelster praam

Heerlijk samen de Friese wateren verkennen op een echte Terkapelster praam.

U kunt zich individueel of met een groep (tot maximaal 16p.) opgeven voor een 2,5 uur durende rondvaart met schipper Dennis. Onder het genot van een hapje en een drankje ontdekt u de mooie plekjes van het Friese Meren gebied rondom Terkaple.

In de maanden juli/augustus en september vertrekt de praam iedere donderdag om 14.00 uur vanaf Waterpark Terkaple bij deelname van minimaal 7 à 8 personen.
De kosten per persoon zijn €32. Om de dag heerlijk af te sluiten bieden de Heeren een 2-gangen menu aan voor €20 p.p. U kunt zich inschrijven voor de rondvaart en/of diner via terkaple@vrijrijckvakantieparken.nl

Alvast veel plezier toegewenst!