Reviews

Lees hieronder de reviews van onze gasten. 

Kirsten Zwart (website)

14 aug 2017

De accommodatie was modern en ruim genoeg, wij hadden een top plek gekregen wat ook ideaal was voor onze hond. Hij had genoeg ruimte om het huis zonder andere gasten lastig te vallen. Erg leuk om zo aan het water te zitten, wij hebben een top tijd gehad. De heren van Terkaple waren ook erg vriendelijk en gastvrij! Wij komen zeker volgend jaar nog eens terug!

Hotel Website
Kirsten Zwart (Alkmaar, Nederland)

Mario Wirths (website)

15 jul 2017

Sehr geehrte Damen und Herren. Wir hatten in der KW 27/17 die Watervilla Nr. 4 belegt. Die Ausstattung ist sehr an-sprechend und gemütlich und für uns 4 Personen optimal. Leider fehlte eine Liste über vorhandene Sachen, wie z.B. Spüli, Tabs für Spülmaschine, Streichhölzer, Toilettenpapier, Wischtücher, also alles Kleinigkeiten für die "Hausfrau". Ansonsten war alles vorhanden und gut zu bedienen, auch der "offene Kamin"; sehr gemütlich. Es gab leider auch nur einen deutschen TV-Sender. Aber eigentlich hat man ja Urlaub. Auch kleine Reklamationen wurden sofort erledigt. Die Zusammenarbeit mit dem Boot-Charter war optimal. Für uns war es eine tolle Woche, denn Wetter gut, Unterkunft und Essen im Restaurant De Heeren von Terkaple sehr gut, auch für unsere Vegetarierin. Wir werden Sie auf alle Fälle weiter-empfehlen. Vielleicht bis irgendwann mal wieder.

Hotel Website
Mario Wirths (Wiehl, Deutschland)

Michel Vierwind (website)

10 jul 2017

Zeer net ingericht waterhuis. Alle gemakken voorzien met fantastisch uitzicht over het water. Een aanrader om in "De Heeren van Terkaple" te gaan eten. Komen er zeker nog een keer terug, of vaker dan 1 keer ;-)

Hotel Website
Michel Vierwind (Wijhe, Nederland)

Ron (website)

9
26 aug 2016

Super midweek gehad op dit mooie rustige park aan de rand van de heide. Fantastisch huis met een prachtige tuin. Mooie fiets en wandelroute's. Wij komen zeker nog eens terug.

Hotel Website
Ron (Schiedam, Nederland ) 9

Ike (website)

10
25 jul 2016

Een geweldige week achter de rug op dit park. Heerlijk huis, vriendelijke eigenaren en personeel en een goed restaurant. Mooie routes gevaren. Echt een park om aan te raden!

Hotel Website
Ike (Oene, Nederland) 10

Fijn vakantiepark!

9
28 mei 2016

Fijne vakantiewoning en mooi ingericht. Het is zo'n fijne sfeer op het park en zo lekker om over het water uit te kijken. Wij hebben heerlijk gevaren en kregen goede tips voor mooie vaarroutes van de beheerders Raymond en Jan Willem. Wij komen zeker nog eens terug.

Vrijrijck Vakantieparken Waterhuis - 6 persoons
Ineke (Sliedrecht, Nederland) 9

Aanrader

9
20 mei 2016

Heerlijk genoten van de mooie omgeving. Geen woord teveel gezegd over de ligging van het park. Uren gewandeld en gefietst. Tip: ga lekker eten bij Boshuis Drie. De huisjes zijn ook erg knus en liggen lekker privé. Wij komen graag eens terug.

Vrijrijck Vakantieparken Heivlinder boerderij 6 persoons
Bernard (Vught, Nederland) 9

Fantastisch!

10
6 mei 2016

Een vakantie om nooit meer te vergeten. Heerlijke woning met lekker veel privacy, goed bedden, prachtige tuin en boven alles een sprookjesachtige omgeving. Wij waren met 3 stelletjes en hebben het samen heel goed gehad. Eén van de dames had haar paardje meegenomen en volgens haar is het prachtig rijden over de heide en door de bossen. Zeker voor herhaling!

Veluwehuisje Vlindervallei - 8p.
Andy & Marieke (Castricum, Nederland) 10

Schrijf een review