Reviews

Lees hieronder de reviews van onze gasten. 

Ron (website)

9
26 aug 2016

Super midweek gehad op dit mooie rustige park aan de rand van de heide. Fantastisch huis met een prachtige tuin. Mooie fiets en wandelroute's. Wij komen zeker nog eens terug.

Hotel Website
Ron (Schiedam, Nederland ) 9

Ike (website)

10
25 jul 2016

Een geweldige week achter de rug op dit park. Heerlijk huis, vriendelijke eigenaren en personeel en een goed restaurant. Mooie routes gevaren. Echt een park om aan te raden!

Hotel Website
Ike (Oene, Nederland) 10

Fijn vakantiepark!

9
28 mei 2016

Fijne vakantiewoning en mooi ingericht. Het is zo'n fijne sfeer op het park en zo lekker om over het water uit te kijken. Wij hebben heerlijk gevaren en kregen goede tips voor mooie vaarroutes van de beheerders Raymond en Jan Willem. Wij komen zeker nog eens terug.

Vrijrijck Vakantieparken Waterhuis - 6 persoons
Ineke (Sliedrecht, Nederland) 9

Aanrader

9
20 mei 2016

Heerlijk genoten van de mooie omgeving. Geen woord teveel gezegd over de ligging van het park. Uren gewandeld en gefietst. Tip: ga lekker eten bij Boshuis Drie. De huisjes zijn ook erg knus en liggen lekker privé. Wij komen graag eens terug.

Vrijrijck Vakantieparken Heivlinder boerderij 6 persoons
Bernard (Vught, Nederland) 9

Fantastisch!

10
6 mei 2016

Een vakantie om nooit meer te vergeten. Heerlijke woning met lekker veel privacy, goed bedden, prachtige tuin en boven alles een sprookjesachtige omgeving. Wij waren met 3 stelletjes en hebben het samen heel goed gehad. Eén van de dames had haar paardje meegenomen en volgens haar is het prachtig rijden over de heide en door de bossen. Zeker voor herhaling!

Veluwehuisje Vlindervallei - 8p.
Andy & Marieke (Castricum, Nederland) 10

Schrijf een review