Een chefkok die lekker voor u kookt

Ervaar de luxe van een onvergetelijke culinaire ervaring.

U heeft de mogelijkheid om een uniek luxe 5-gangen diner van uw eigen chef-kok in uw Vlindervallei Villa of Boshuis bij te boeken. Alles wordt compleet voor u verzorgd. De kok koopt de verse ingrediënten in, bereidt alles tot in de puntjes voor, kookt live bij u thuis en zorgt ervoor dat hij alles weer netjes en schoon achterlaat.

TV-kok Mathijs Vrieze kookt een verrassend diner voor gezelschappen vanaf 8 tot 16 personen. Hij maakt er een onvergetelijke belevenis van en werkt met veel lokale specialiteiten. Hij begeleidt iedere gang met zijn enthousiaste toelichting. Hij laat u en uw familie/vrienden genieten van smaken die u nog lang zullen bijblijven.

Het menu bestaat uit een amuse, voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht en een dessert. Tevens zorgt hij voor wat lekkers voor bij de koffie/thee. Zijn gerechten zijn geïnspireerd op de Veluwe en hebben een bijzondere twist. Laat de chef weten of u speciale wensen heeft om de ervaring helemaal compleet te maken. Prijs vanaf €799 bij 8 personen. Informeer ook naar het optionele bijpassende wijnarrangement.

Geef tijdens uw boeking aan dat u interesse heeft, dan neemt chef-kok Mathijs persoonlijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.