Vrijrijck Vlindervallei & de Heivlinder

Midden op de prachtige Veluwe bevindt zicht het park Vrijrijck De Heivlinder. Hier vindt u sfeervolle recreatiewoningen en u kunt zo de natuur in lopen. U bevindt zich dan ook midden in een prachtig natuurgebied. Om u heen hoort u alleen het geluid van de vogels die fluiten en de wind die langs u heen raast. Geniet van de luxe die dit park u biedt.

De Veluwe is een prachtig natuurgebied in het hart van Nederland. De Veluwe ligt tussen Hattem en Arnhem en heeft uitgestrekte bossen, heideheuvels, zandverstuivingen en diverse soorten flora en fauna. Tevens komt u hier bijzondere diersoorten tegen zoals herten, reeën en wilde zwijnen.

Door de verschillende landschappen in het gebied zult u versteld staan van wat ´De Veluwe´ allemaal te bieden heeft. Landgoederen waar u cultuur op kunt snuiven, maar ook rustige gebieden waar u even lekker het hoofd leeg kunt maken.

Zowel voor actieve als rustzoekende gasten heeft ´De Veluwe´ veel te bieden. Tevens zijn er diverse natuurparken welke zeker een bezoekje waard zijn. Eén daarvan is 'Het Nationaal Park De Hoge Veluwe'. Dit grote actief beheerd natuurgebied is in particulier bezit het grootste van Nederland.

Onze parken bevinden zich in Ermelo mindden op de Ermelosche Heide en het oeroude Sprielderbos, het bos met de ‘dansende bomen’. Op steenworp afstand van de parken ligt Landgoed Staverden. Staverden is in 2012 officieel uitgeroepen tot de kleinste stad van de Benelux.

Mogelijk is Staverden met haar 52 inwoners zelfs de kleinste stad ter wereld! U kunt hier heerlijk genieten van een ontspannen wandeling in de bosrijke omgeving en een bezoek brengen aan de Brasserie. Onder het genot van een hapje en drankje heeft u een prachtig zicht op het kasteel en de kasteeltuinen.

Wat is er allemaal te doen?