Vrijrijck Vakantieparken

Genieten op de veluwe

Vrijrijck Vlindervallei & de Heivlinder

Midden op de prachtige Veluwe bevindt zich onze parken Vrijrijck Vlindervallei en De Heivlinder. Hier vindt u sfeervolle recreatiewoningen en u kunt zo de natuur in lopen. U bevindt zich midden in een prachtig natuurgebied. Om u heen hoort u het geluid van fluitende vogels. Onze parken bevinden zich in Ermelo (tussen Harderwijk en Garderen) midden aan de rand van de Ermelosche Heide en het oeroude Sprielderbos.

De Veluwe is een prachtig natuurgebied in het hart van Nederland. De Veluwe ligt ruwweg in de driehoek Amersfoort-Zwolle-Arnhem en heeft uitgestrekte bossen, heideheuvels, zandverstuivingen en diverse soorten flora en fauna. U komt hier bijzondere diersoorten tegen zoals herten, reeën en wilde zwijnen. Ook zijn er veel eekhoorns, vlinders, spechten en uilen te vinden.

Door de verschillende landschappen in het gebied zult u versteld staan van wat de Veluwe allemaal te bieden heeft. Landgoederen waar u cultuur op kunt snuiven, maar ook rustige gebieden waar u even lekker het hoofd leeg kunt maken. Zowel voor actieve als rustzoekende gasten heeft de Veluwe veel te bieden. Tevens zijn er diverse natuurparken die zeker een bezoekje waard zijn. 

De vakantieparken van Vrijrijck zijn naast elkaar gelegen en grenzen direct aan het Speulderbos en de Ermelosche heide. Een unieke plek in Nederland. Tevens staan alle accommodaties speels en verdekt opgesteld in de natuur, waardoor u veel privacy heeft. U kunt bij ons een huisje, studio, villa of groepsaccommodatie huren op ons privépark omgeven door rust en natuur. 
 

Wat is er allemaal te doen?