Vrijrijck Vakantieparken

Vakantiehuizen

Een unieke vakantie in de natuur

U zal verbaasd zijn van de unieke sfeer op onze parken en in de nabije omgeving. Dit is echt een unieke plek midden in de natuur. Vanuit uw huisje, studio of villa loopt u zo de heide op of het bos in. Onze kleinschalige parken zijn onderscheidend door de mooie ligging, luxe accommodaties, rust en privacy.

Vlindervallei

De Vlindervallei

De boerderij Villa’s zijn onder architectuur gebouwd en voorzien van alle luxe die u van een privévilla mag verwachten. Er zijn op de Vlindervallei slechts 6 villa’s (100 m2) voor maximaal 8 personen beschikbaar voor de verhuur. Allen hebben een royale tuin van ca 600m2. Daarnaast hebben wij ook 2 Boshuizen (250 m2) voor maximaal 16 personen. Ideaal voor de hele familie of vriendengroep. Tot slot hebben wij 2 Studio’s (45 m2) voor 2 personen. Een heerlijke loft welke aanvoelt als een luxe hotelsuite met sauna en eigen keuken.
 

Heivlinder

De Heivlinder

Wij verhuren in totaal 20 huisjes in boerderij-stijl op de Heivlinder. Alle accommodaties zijn 50 m2, sommige voor 4 personen en andere zijn te huur voor 4+2 personen. De vakantiewoningen staan in een bosrijke omgeving en zijn van alle gemakken voorzien. Elk huisje beschikt tevens over een heerlijke tuin (200 m2) met veel privacy waar u bij mooi weer lekker buiten kunt eten.