Vrijrijck Vakantieparken

Over ons

 

Vrijrijck Vakantieparken

De vakantieparken van Vrijrijck zijn naast elkaar gelegen en grenzen direct aan het Speulderbos en de Ermelosche heide. Een unieke plek in Nederland. Tevens staan alle accommodaties speels en verdekt opgesteld in de natuur, waardoor u veel privacy heeft. U kunt bij ons een huisje, studio, villa of groepsaccommodatie huren op ons privépark omgeven door rust en natuur. 

Heivlinder

Rust

Onze receptie is slechts geopend tijdens aankomst en vertrek. Wij hebben geen parkwinkel, zwembad of animatieteam. Wel kunt u bij ons tot rust komen, genieten van elkaar, van de natuur en de omgeving. Wij hebben een grasveld waar kinderen kunnen spelen (basketbal, voetbal en tafeltennis) Tevens kunt u uw eigen paard meenemen naar de stal van Paardenrijck welke aan de rand van ons park gelegen is.

Familie

Vernieuwend

Wij zijn in 2012 gestart met de Heivlinder, later is daar de Vlindervallei met luxe villa’s bijgekomen. Wij richten ons op mensen die een luxe accommodatie kunnen waarderen en houden van een kleinschalig park. Binnenkort starten wij met de ontwikkeling van twee nieuwe projecten naast onze bestaande parken. Heidevallei: luxe moderne vakantiehuizen. Op Stal: luxe huizen bij de paardenstal. Voor verkoopinformatie klik hier. Wij zijn groot geworden door klein te blijven en kwaliteit te bieden.

Doelgroep

Doelgroep

Wij richten ons op levensgenieters die houden van rust en kwaliteit. Als u liefhebber bent van de natuur, het bos, vogels, fietsen en wandelen komt u hier helemaal aan uw trekken. Er zijn hier vele wandelroutes en fietsroutes. Onze vakantieparken zijn de perfecte uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in de omgeving. Denk hierbij aan diverse kastelen, pittoreske dorpen, goede restaurants, gezellige winkelstraten en amusementsparken.