Vrijrijck Vakantieparken

Veelgestelde vragen

Boeking aanpassen of extra's bijboeken

Wilt u uw boeking bekijken of aanpassen? Bekijk dan uw boekingsbevestiging, hierin vind u een link naar uw Vrijrijck omgeving. In deze omgeving kunt u uw boeking en betalingsstatus bekijken, uw boeking aanpassen of extra's bijboeken. 

Ik red het niet om voor de sluitingstijd van de receptie aan te komen

Wanneer u later aankomt dan sluitingstijd van de receptie op het desbetreffende park, dient u dit vooraf te melden. De receptie kan dan een afspraak met u maken voor het afhalen van de sleutel. U dient hiervoor te bellen met 0900-8486 of een e-mail te sturen naar reserveringen@vrijrijckvakantieparken.nl

Barbecueën

Barbecueën mag op het park, mits het een veilige (gas)barbecue is. Let er tijdens het barbecueën alstublieft op dat u geen overlast naar de buren veroorzaakt. Barbecueën is niet toegestaan als er door de brandweer wanneer code rood is afgekondigd.

Premium barbecue pakketten zijn te koop bij o.a. deze twee slagerijen in Ermelo. Slagerij Van der Vlis: http://slagerijvandervlis.nl en Gilderslager Uit de Bosch: https://uitdebosch.gildeslager.nl.

U kunt ook de bbq volledig laten berzorgen door https://www.debarbecueboer.nl/ Het pakket word dan bij u bezorgt inclusief leen-barbecue. U hoeft zelfs niet af te wassen. Er is een ruimte keuze uit verschillende pakketten met vlees/vis/vega, salades, saus, brood e.d. U kunt bestellen vanaf 5 personen via hun site. Vandaag besteld, overmorgen geleverd!

Fiets elektrische fiets etc huren

Fietsen, elektrische fietsen, mountainbikes, hondenkar, etc zijn te huur. Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met van Nijhuis rijwielen.

Eerder vertrekken

Eerder vertrekken is uiteraard mogelijk. Graag alles in de woning afsluiten en de deur op slot draaien.
U kunt de huissleutel in de brievenbus bij de receptie deponeren. 

Wat voor soort koffiezetapparaat staat er in de accommodatie

Alle accommodaties zijn voorzien van een Nespresso koffiezetapparaat. De groepsaccommodatie heeft als extra een filter koffiezetapparaat staan. Alle accommodaties hebben een waterkoker.

Waar bestaat het handdoekenpakket uit

Het handdoekenpakket bestaat uit: 1 badlaken, 1 handdoek.

Zijn huisdieren in de woningen toegestaan

Op alle parken zijn woningen waarin huisdieren zijn toegestaan. Deze dienen bij reservering te worden opgegeven. Wij berekenen een toeslag á € 25 per huisdier per verblijf, maximaal twee huisdieren per woning.

Zijn er faciliteiten op het park

Op Bospark de Heivlinder en Vlindervallei zijn het enorme bos en de uitstrekste heidevelde de grootste en mooiste faciliteit die je maar kan wensen! ;)

Grootste kenmerk is de heerlijk rust op het bospark. Alle huizen liggen verscholen op het park en de receptie is zo minimaal als mogelijk geopend zodat iedereen heerlijk kan genieten van de geluiden van de natuur.

Laadpalen voor uw elektrische auto

Het mogelijk om uw elektrische auto tijdens uw verblijf te laden aan één van de vier laadpalen op de algemene parkeerplaats van Vrijrijck Vakantieparken. Snel laden met 8KW. Wij beschikken over een Ecotab aansluiting. Alle gangbare passen worden geaccepteerd.

 

Parkeren bij woning

Op de Heivlinder mag 1 auto op de parkeerplaats bij het huis geparkeerd worden. Op de Vlindervallei 8p. kunnen er 2 auto's geparkeerd worden bij het huis, bij het Boshuis 16p kunnen max. 6 auto's geparkeerd worden. Overige auto's kunnen op de algemene parkeerplaats geparkeerd worden.

Welk huisnummer hebben wij gereserveerd

Ons boekingssysteem kent pas bij het inchecken het huisnummer toe. Het is niet mogelijk om vooraf aan te geven welk huisnummer er geboekt is.

Verschillende interieurs

Op het park zijn diverse interieurstijlen. Dit varieert van lichte tinten tot de juist meer warmere tinten. Helaas is het niet mogelijk om hiervoor een voorkeursboeking te doen. 

Alle woningen zijn particulier bezit waardoor de interieurverschillen zijn ontstaan. Dit kan dan iedere keer weer een leuke verrassing zijn.

Vuurwerkvrij

Onze vakantieparken zijn volledig vuurwerkvrij zodat u met uw huisdier in alle rust kunt genieten van uw verblijf met oud & nieuw.