Eerder vertrekken?

Eerder vertrekken is uiteraard mogelijk. Graag alles in de woning afsluiten en de deur op slot draaien.
U kunt de huissleutel in de brievenbus bij de receptie deponeren. 

Ik red het niet om voor de sluitingstijd van de receptie aan te komen? Wat moet ik doen?

Wanneer u later aankomt dan sluitingstijd van de receptie op het desbetreffende park, dient u dit vooraf te melden. De receptie kan dan een afspraak met u maken voor het afhalen van de sleutel. U dient hiervoor te bellen met 0900-8486 of een e-mail te sturen naar reserveringen@vrijrijckvakantieparken.nl

Wat voor soort koffiezetapparaat staat er in de accommodatie?

Alle accommodaties zijn voorzien van een Nespresso koffiezetapparaat. De groepsaccommodatie heeft als extra een filter koffiezetapparaat staan. Alle accommodaties hebben een waterkoker.

Waar bestaat het handdoekenpakket uit?

Het handdoekenpakket bestaat uit : 1 badlaken, 1 handdoek.

Zijn huisdieren in de woningen toegestaan?

Op alle parken zijn woningen waarin huisdieren zijn toegestaan. Deze dienen bij reservering te worden opgegeven. Wij berekenen een toeslag á € 25 per huisdier per verblijf, maximaal twee huisdieren per woning.

Zijn er faciliteiten op het park?

Op Bospark de Heivlinder en Vlindervallei zijn het enorme bos en de uitstrekste heidevelde de grootste en mooiste faciliteit die je maar kan wensen! ;)

Grootste kenmerk is de heerlijk rust op het bospark. Alle huizen liggen verscholen op het park en de receptie is zo minimaal als mogelijk geopend zodat iedereen heerlijk kan genieten van de geluiden van de natuur.

Parkeren bij woning

Op de Heivlinder mag 1 auto op de parkeerplaats bij het huis geparkeerd worden.Op de Vlindervallei 8p. kunnen er 2 auto's geparkeerd worden bij het huis Bij het Boshuis 16pkunnen max. 6 auto's geparkeerd worden. Overige auto's kunnen op de algemene parkeerplaats geparkeerd worden.

Fiets elektrische fiets etc huren

Fietsen, elektrische fietsen, mountainbikes, hondenkar, etc zijn te huur.Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met van Nijhuis rijwielen.      Tel:0629608132 of info@fietsenverhuurermelo.nl

Welk huisnummer hebben wij gereserveerd?

Ons boekingssysteem kent pas bij het inchecken het huisnummer toe. Het is niet mogelijk om vooraf aan te geven welk huisnummer er geboekt is. 

 

Verschillende interieurs

Op het park zijn diverse interieurstijlen. Dit varieert van lichte tinten tot de juist meer warmere tinten. Helaas is het niet mogelijk om hiervoor een voorkeursboeking te doen. 

Alle woningen zijn particulier bezit waardoor de interieurverschillen zijn ontstaan. Dit kan dan iedere keer weer een leuke verrassing zijn.