Vrijrijck Vlindervallei & de Heivlinder

Midden op de prachtige Veluwe bevindt zicht het park Vrijrijck De Heivlinder. Hier vindt u sfeervolle recreatiewoningen en u kunt zo de natuur in lopen. U bevindt zich dan ook midden in een prachtig natuurgebied. Om u heen hoort u alleen het geluid van de vogels die fluiten en de wind die langs u heen raast. Geniet van de luxe die dit park u biedt.

De Veluwe is een prachtig natuurgebied in het hart van Nederland. De Veluwe ligt tussen Hattem en Arnhem en heeft uitgestrekte bossen, heideheuvels, zandverstuivingen en diverse soorten flora en fauna. Tevens komt u hier bijzondere diersoorten tegen zoals herten, reeën en wilde zwijnen.

Door de verschillende landschappen in het gebied zult u versteld staan van wat ´De Veluwe´ allemaal te bieden heeft. Landgoederen waar u cultuur op kunt snuiven, maar ook rustige gebieden waar u even lekker het hoofd leeg kunt maken.

Zowel voor actieve als rustzoekende gasten heeft ´De Veluwe´ veel te bieden. Tevens zijn er diverse natuurparken welke zeker een bezoekje waard zijn. Eén daarvan is 'Het Nationaal Park De Hoge Veluwe'. Dit grote actief beheerd natuurgebied is in particulier bezit het grootste van Nederland.

Direct grenzend aan onze parken in Ermelo vind u de Ermelosche Heide en het oeroude Sprielderbos, het bos met de ‘dansende bomen’. Op steenworp afstand van de parken ligt Landgoed Staverden. Staverden is in 2012 officieel uitgeroepen tot de kleinste stad van de Benelux.

Mogelijk is Staverden met haar 52 inwoners zelfs de kleinste stad ter wereld! U kunt hier heerlijk genieten van een ontspannen wandeling in de bosrijke omgeving en een bezoek brengen aan de Brasserie. Onder het genot van een hapje en drankje heeft u een prachtig zicht op het kasteel en de kasteeltuinen.

Wat is er allemaal te doen?

Fietsverhuur

Op ons park is het mogelijk om diverse soorten fietsen te huren
Fietsverhuur
Fietsverhuur

Paardenstal

U kunt uw eigen paard meenemen en daarvoor een stal en/of weidegang huren
Paardenstal
Paardenstal

Koningin Julianatoren

Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10 jaar.
Koningin Julianatoren
Koningin Julianatoren

Walibi

Walibi is geen attractiepark, maar een plek waar je geconfronteerd wordt met wie je echt bent. De thrill rides geven je de kans om je grens op te zoeken. Angstaanjagende hoogtes, gevaarlijke drops en gierende kurkentrekkers zetten niet alleen letterlijk je wereld op z’n kop, maar brengen je ook dichter bij jezelf.
Walibi
Walibi

Dolfinarium

Waar vind je de leukste speelkameraadjes die je maar kunt wensen? Met wie je altijd de spannendste avonturen beleeft? Precies. In het het Dolfinarium!
Dolfinarium
Dolfinarium

Klimbos Garderen

Centraal op de Veluwe, midden in de natuur vindt u Klimbos Garderen. Door een uniek zekersysteem waarbij u continu gezekerd bent, is dit het veiligste klimbos van Nederland.
Klimbos Garderen
Klimbos Garderen

Boshuis Drie

Midden in de oudste aaneengesloten bossen van Nederland, heet ons team u van harte welkom in onze monumentale Veluwse boerderij uit 1765
Boshuis Drie
Boshuis Drie

Snackbar 't Speuldje

Bij ons kunt u terecht voor een smakelijke maaltijd, vers belegde broodjes, heerlijke salades, en natuurlijk ook voor gefrituurde frites en snacks.
Snackbar 't Speuldje
Snackbar 't Speuldje

't Nonnetje

't Nonnetje is een sfeervol en intiem restaurant aan de historische Vischmarkt in de oude binnenstad van Harderwijk.
't Nonnetje
't Nonnetje

De Veluwe Specialist

Dagje uit en activiteiten op de Veluwe! Huur een E-step, Mini Cooper, Twizy, tandem, fiets of GPS om de Veluwe in een prachtige route te ontdekken!
De Veluwe Specialist
De Veluwe Specialist