Vrijrijck Vakantieparken

Vrijrijck Wellness

Op ons park de Vlindervallei heeft u de beschikking over een eigen infraroodsauna. In de 16-persoons boshuizen en 8-persoons villa’s is tevens een stoomdouche aanwezig. Samen met de schone boslucht en de ligging in de natuur ervaart u de echte wellnessbeleving.

 

Ontspannen op de Veluwe

Maak uw verblijf op de Heivlinder of Vlindervallei compleet met een heerlijke massage. Onze masseur Marco heeft jarenlang ervaring en is gecertificeerd in diverse massagevormen. Onder zijn warme, vakkundige handen zult u al snel ontspannen. Ook kan een ontspanningsmassage verlichting geven bij lichamelijke klachten. De massages van Marco worden intuïtief gegeven vanuit het gevoel en met veel aandacht voor u. Geen standaard massage maar persoonlijk afgestemd. Iedere massage is daarom uniek. 

Boek nu uw massage

Boek uw massage direct bij Marco. Hij is beschikbaar op dinsdag en zondag tussen 09.30 en 17.00 uur. Online kunt u zelf via zijn pagina een datum en tijdstip kiezen. De massageruimte bevindt zich in het gebouw achter de receptie waar het aangenaam warm en rustig is.

Boek uw massage
 

Tarieven

Rug/schouder/nek massage 25 minuten € 27,50
Ontspanningsmassage 30 minuten € 30,-
Ontspanningsmassage 60 minuten € 55,-
Hotstone massage 30 minuten € 32,50
Hotstone massage 60 minuten € 60,-
Activerende massage 30 minuten € 30,-
Activerende massage 45 minuten € 45
Rugpakking + massage 45 minuten € 45
Rugpakking + massage 60 minuten € 55


Betaling graag contant of per pin.

Masseur Marco

Marco Burgers is al vele jaren werkzaam als masseur. Naast de werkzaamheden in zijn eigen praktijk in Apeldoorn, is hij 2 dagen per week onze vaste masseur op het park. In de loop van de jaren heeft hij vele trainingen en cursussen gevolgd maar vooral zijn eigen stijl en technieken ontwikkeld. Door zijn jarenlange ervaring kan hij goed spanning en blokkades lokaliseren. Ontspanningsmassages (met of zonder gebruik van hotstones) zijn zijn specialiteit.

Marco