Vrijrijck Vakantieparken

Vrijrijck Wellness

Op ons park de Vlindervallei heeft u de beschikking over een eigen infraroodsauna. In de 16-persoons boshuizen en 8-persoons villa’s is tevens een stoomdouche aanwezig. Samen met de schone boslucht en de ligging in de natuur ervaart u de echte wellnessbeleving.

 

Ontspannen op de Veluwe

Maak uw verblijf op de Heivlinder & Vlindervallei extra relaxt met een behandeling in onze wellness. Elisa is wellness coach en werkt sinds 2005 in de wellnessbranche. Ze is gespecialiseerd in Oosterse wellness massages en gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ze weet de perfecte sfeer te creëren om verbinding te maken en u bewust uw lichaam te laten voelen. Haar behandelingen zijn Lady’s only en gericht op een moment van ontspanning.

Met name vrouwen zijn over het algemeen duizendpoten, en dan is een moment bij de wellness coach het ultieme cadeau wat je jezelf kunt geven. Kies uit een van onderstaande behandelingen. Of laat u verrassen, dan kijken we op het moment zelf wat het beste past.

Boek nu uw behandeling

Elisa is op dinsdag, woensdag en zaterdag beschikbaar voor behandelingen, ze werkt op afspraak. Een afspraak maken is heel eenvoudig. Stuur een bericht, of bel naar 0610663163. Of e-mail elisavanochten@me.com. De wellnessruimte bevindt zich in het gebouw achter de receptie waar het aangenaam warm en rustig is.

 
 
Marco

Massages - Lady’s only:

• Persoonlijke massage:
Afgestemd op jouw behoeftes met behulp van diversen technieken ter ontspanning.
• Chinese voetmassage:
Voor het uit je hoofd gaan, meer je lijf voelen. Energie punten en ontspanning.
(vaste tijdsduur: 45 min)
• Bindweefsel massage:
Stimuleert doorbloeding en verstevigd de huid.
• Hotstone massage:
Warme basaltstenen die zorgen voor diepe ontspanning van de spieren en detox. 
(vaste tijdsduur: 60 min, meerprijs € 5,00)
• Zwangerschap massage: 
Liefdevolle verzorgende massage op een speciale comfortabele bank. Ook geschikt voor niet zwangeren die buikligging lastig vinden.

Gezichtsbehandelingen – Lady’s only:

Quick facial 45 min (reinigen/epileren/peeling/masker/crème)
Relax facial 60 min (totale facial aangevuld met een gezichtsmassage)

Tarieven

45 minuten € 45,-
60 minuten € 55,-

 

 
massage