1

Op vakantie met uw eigen paard?

Beleef de magie van de prachtige bossen en de uitgestrekte heide. Geniet tijdens de prachtige buitenritten van de grote hoeveelheid ruiterroutes die de Veluwe rijk is. Ervaar deze unieke plek in Nederland.

Na de rit kan uw paard heerlijk genieten bij ons in de weide en overnachten in één van de stallen. Tegelijkertijd kunt u zelf ook ontspannen in een Veluwse boerderij op de Heivlinder of Vlindervallei.

De vakantiehuizen zijn gelegen op steenworp afstand van het paardencomplex. Met een beetje geluk heeft u vanuit uw boerderij uitzicht op de paardenstallen en de weide. Hoe vroeger u boekt, hoe groter de kans op dit huisje.

Op PaardenRijck zijn acht stallen beschikbaar met de standaard afmeting van 3 x 3 meter. Alle stallen hebben een buitenluik. Uw paard krijgt bij aankomst een vaste stal aangewezen en is voorzien van vlas. Ook zijn er twee grotere stallen van 3 x 4,5 meter beschikbaar (tegen een meerprijs 10 euro per verblijf). Bij uw boeking kunt u uw voorkeur kenbaar maken. Grote paarden hebben in principe voorrang op de grotere stallen.

2

Van alle gemakken voorzien

Voor uw paard is er weidegang mogelijk. We hebben 5 weides beschikbaar, rondom afgezet met schriklint. Op PaardenRijck is een rijbaan beschikbaar van 20 x 40 meter. Deze kan gebruikt worden om te rijden of te longeren. 

Wij voeren een goede kwaliteit kuilgras. U mag uw paard onbeperkt kuilgras voeren. Neem voor uw paard eigen brok mee. Om 8.00 uur voeren wij alle paarden. Ook ‘s avonds rond 22.00 uur voeren wij tijdens de laatste controle nog een keer kuilgras en sluiten af. U dient tijdens het verblijf zelf de stallen schoon te houden. Aan het eind van uw verblijf mesten wij de stal geheel uit. 

Vervoer

Wanneer u zelf geen vervoer voor uw paard heeft, kunnen wij uw paard mogelijk in overleg ophalen. Wij hebben een dubbele paardentrailer beschikbaar. PaardenRijck werkt ook samen met paardentaxi van Maarten Damsma uit Dalfsen. Een richtprijs voor paardenvervoer is momenteel €0,75 per kilometer.
 

3

De mogelijkheden van PaardenRijck

Het is mogelijk om ons in te huren als gids, om prachtige ritten te maken. U kunt dan onbezorgd genieten van de prachtige omgeving. Neem voor uw aankomst contact op om deze mogelijkheid te bespreken. Ook zijn er verschillende workshops te organiseren op aanvraag. 

Zoals basisvaardigheden grondwerk en loswerken volgens het Freestyle Systeem van Emiel Voest. 

Coaching met behulp van paarden door gediplomeerd paarden coaches. Wedstrijd training door gediplomeerd jurylid. Alles in overleg en op basis van beschikbaarheid.

Ook bestaat er de mogelijkheid om een fotoshoot in te plannen met uw paard. Dit organiseren wij samen met fotograaf Bionda Bezemer. Bekijk hier de mogelijkheden.

Voor informatie en kosten neem contact op met PaardenRijck manager Marion Vroon 06-12367657.
 

Prijzen

Paardenbox + weide € 27,50 per nacht, per paard.
(Dit kunt u tijdens uw boeking via Zoek & Boek toevoegen.)

Wil je optimaal genieten van de prachtige omgeving zonder op de weg te letten of bang zijn te verdwalen, dan kan Marion je gidsen door de bossen en heide. In gezamenlijk overleg bepalen we de route en als extra mogelijkheid een koffiestop bij Boshuis Drie. 

Prijzen 
• €25 per paard per rit van 1 á 1,5 uur.
• €35 per paard per rit van 2 uur. Met als optie een koffiestop.
• Ieder 2e of volgend paard 25% korting.
Neem vooraf contact op om de beschikbaarheid te bespreken. Een rit kunt u per e-mail, telefonisch of ter plekke bijboeken.

Trainingen, workshops en coaching in overleg.

Volg ons op Facebook!