Vrijrijck Vakantieparken

PaardenRijck

 
1

Op vakantie met je eigen paard?

Beleef met je eigen paard de magie van de prachtige bossen en de uitgestrekte heide. Na de rit kan je paard ontspannen bij ons in de weide en overnachten in één van de stallen. Tegelijkertijd kun je zelf heerlijk genieten in een Veluwse boerderij op de Heivlinder of Vlindervallei.

Geniet tijdens de prachtige buitenritten van de grote hoeveelheid ruiterroutes die de Veluwe rijk is. Ervaar deze unieke plek in Nederland. Met als groot voordeel: de vakantiehuizen zijn gelegen op steenworp afstand van het paardencomplex. 

Op PaardenRijck zijn acht stallen beschikbaar met de standaard afmeting van 3 x 3 meter. Ook zijn er twee grotere stallen van 3 x 4,5 meter beschikbaar. Alle stallen hebben een buitenluik. Jouw paard krijgt bij aankomst een vaste stal aangewezen, deze is voorzien van vlas. 

Van alle gemakken voorzien

Voor je paard is er weidegang mogelijk. We hebben vijf weides beschikbaar, rondom afgezet met schriklint. Op PaardenRijck is een rijbaan beschikbaar van 20 x 40 meter. Deze kan gebruikt worden om te rijden of te longeren.

Wij voeren een goede kwaliteit kuilgras. Neem voor je paard wél eigen brok mee. Om 8.00 uur voeren wij alle paarden. Ook ‘s avonds rond 22.00 uur voeren wij tijdens de laatste controle nog een keer kuilgras en sluiten af. Je dient tijdens het verblijf zelf de stallen en weides schoon te houden.

2

De mogelijkheden van PaardenRijck

Mijn naam is Marion Vroon en ik ben de manager van PaardenRijck. Al meer dan 25 jaar werk ik met paarden. Ook ben ik gediplomeerd instructeur en blijf up-to-date door het volgen van erkende opleidingen. Met veel plezier zorg ik ervoor dat jij en je paard hier een aangename tijd hebben. Een greep uit de mogelijkheden:

• Basisvaardigheden grondwerk en loswerken volgens het Freestyle Systeem van Emiel Voest. 

• Begeleiden in buiten rijden zodat jij en je paard (meer) ontspannen kunnen genieten.

• Het verbeteren van het trailer-laden van je paard door dit herhaaldelijk met mij te oefenen.

• Ook kan ik verschillende andere workshops en sessies organiseren op aanvraag. 

Zorgeloos genieten

Wil je optimaal genieten van de prachtige omgeving zonder op de weg te letten of bang zijn te verdwalen? Dan kan ik je gidsen door de bossen en over de heide. In gezamenlijk overleg bepalen we de route en als extra mogelijkheid een koffiestop bij Boshuis Drie. 

De omgeving is uitermate geschikt voor paarden die niet regelmatig buiten rijden. Want, het paardencomplex ligt direct aan de heide en bossen. Je hoeft geen wegen over te steken om prachtige ritten te kunnen maken.

Wil je mij inhuren als trainer en/of gids gedurende je verblijf? Neem dan telefonisch contact met mij op voor mogelijkheden en tarieven.

3

Interesse & Boeken?

Je boeking kun je eenvoudig zelf online plaatsen via "Zoek & Boek". Wij werken met een actueel reserveringssysteem. Wanneer je een accommodatie en een periode hebt geselecteerd kun je bij "Naar stap 2: Upgrades" zelf "Paardenbox & Weide" toevoegen. Kun je deze optie niet vinden in de lijst met upgrades, dan is de Paardenstal in deze periode al vol. Kun je hem selecteren, dan kun je de accommodatie + een Paardenbox & Weide boeken.

Voor meer informatie, mail of bel mij gerust. 06 12 36 76 57 of marion@paardenrijck.nl

Bij de toewijzing van uw vakantiewoning proberen wij ervoor te zorgen dat u een huisje heeft dichtbij de paardenstallen. Denk bijvoorbeeld aan huisnummers C32 en C30. Wij kennen deze op volgorde van reservering automatisch toe. U hoeft hierover zelf geen contact op te nemen.

Voor meer informatie over aankomst, verblijf en vertrek (stalreglement) kunt u kijken op de volgende pagina: https://www.vrijrijckvakantieparken.nl/paardeninfo

Prijzen

Paardenbox + weide € 97,50 (incl. de eerste 3 nachten) daarna € 32,50 per nacht, per paard. (tarief 2024)

Wil je optimaal genieten van de prachtige omgeving zonder op de weg te letten of bang zijn te verdwalen, dan kan ik je gidsen door de bossen en heide. In gezamenlijk overleg bepalen we de route en als extra mogelijkheid een koffiestop bij Boshuis Drie. 

• €25 per paard per rit van 1 á 1,5 uur +€10 euro voor ieder 2e en volgende paard. 
• €35 per paard per rit van 2 á 2,5 uur  uur. €10 euro voor ieder 2e en volgend paard.
Neem vooraf contact op om de beschikbaarheid hiervan te bespreken. Een rit kunt u per e-mail, telefonisch of ter plekke bijboeken.

Trainingen, workshops en coaching in overleg.