PaardenRijck: Paardenstallen en weide

Met uw eigen paard op vakantie!

Boek bij uw woning een paardenstal op het park en geniet van de grote hoeveelheid ruiterroutes op de Veluwe. Na de buitenrit kan uw paard genieten op de mooie weide en kunt u zelf ontspannen in uw vakantiehuis op de Vlindervallei of de Heivlinder van Vrijrijck.

Voor informatie en tarieven neem contact op met onze stalmanager:
Marion Vroon 06 123 676 57. Boek uw accommodatie via zoek & boek op de onze site en voeg bij extra's uw paardenbox en/of weidegang toe.

Stallen
 

Paardentransport

Indien gewenst kunnen wij uw paard naar ons vakantiepark vervoeren. Hiervoor maken wij gebruik van de diensten van Rob de Voogd Paardentransport. Neem hiervoor contact op met 0651151418 of mail naar info@robdevoogdtrans.nl.

Meer informatie

Er zijn 8 stallen beschikbaar voor de paarden. De stallen bevinden zich op een paar minuten lopen van uw vakantiehuis. Alle stallen hebben een buitenluik. Er zijn 3 stallen van 4.5x3 meter voor grote paarden en 5 stallen van 3x3 meter. U kunt vooraf uw voorkeur aangeven. Indien beschikbaar reserveren we de stal van uw voorkeur. 

De stallen zijn voorzien van ruim vlas. U dient zelf de stallen tijdens uw verblijf schoon te houden. Aan het eind van uw verblijf mesten wij de stallen geheel uit. Voor uw paard is er weidegang beschikbaar. Minimaal een dagdeel afhankelijk van het aantal paarden. We hebben 5 grote weides beschikbaar. Alle afgezet met schriklint. Op PaardenRijck is een rijbaan aanwezig van 20x40, deze kan gebruikt worden om in te rijden of te longeren.

Wij voeren een goede kwaliteit kuilgras. U mag uw paard onbeperkt kuilgras voeren. Bij voorkeur in een hooinet om vertrappen te voorkomen. U kunt zelf hardvoer meenemen voor uw paard, maar tegen een kleine meerprijs kan uw paard ook ons voer krijgen. Wij hebben brok, muesli en slobber op voorraad.

Om 8.00 uur voeren wij alle paarden tegelijk zodat zij niet onrustig worden van de verschillende voertijden. Ook ’s avonds rond 22.00 voeren wij de paarden nog kuilgras, doen de laatste controle ronde en sluiten af. 

In de weekenden is het mogelijk om met ons onder begeleiding prachtige ritten te maken. Deze kunt u extra bijboeken bij de reservering van uw accommodatie. Ook zijn er verschillende workshops te organiseren op aanvraag. 

paardenrijck